Alle opdrachten worden op maat gemaakt, en elke opdracht is weer anders. Hieronder de globale werkwijze.

aanleveren foto

Op basis van een door u aangeleverde foto maak ik een ontwerp. De foto dient van een zo hoog mogelijke kwaliteit te zijn om het zo goed mogelijk te kunnen bewerken. Hoe scherper de foto, hoe beter het resultaat.

Kies een foto waarbij het hele gezicht goed zichtbaar is zonder al teveel schaduw werking. U kunt ook meerdere foto’s mailen, zodat ik kan kijken welke het meest geschikt is voor bewerking.

In de mail kunt u vast uw wensen kenbaar maken zoals gewenste afmeting, soort product en afwerking. Ik heb een beperkte voorraad van houten artikelen. Ik neem contact met u op om de wensen verder met u te bespreken en bekijk of de foto’s geschikt zijn voor bewerking. Ook de afwerking zoals lakken van het product is in overleg.

offerte

U ontvangt een offerte en een inschatting van levertijd van het te maken product.

akkoord

Indien u akkoord gaat met de offerte en de aanbetaling (25%) is voldaan ga ik aan de slag met uw opdracht. Ik maak het ontwerp helemaal naar uw wens.

resultaat ontwerp

Als het ontwerp klaar is ontvangt u deze via e-mail. U kunt dan aangeven of het ontwerp naar wens is of eventueel nog aanpassingen/wijzigingen doorgeven.

product personaliseren

Na goedkeur van het ontwerp ga ik starten met het product te personaliseren. Zodra deze af is stuur ik u alvast een foto van het eindresultaat.

betaling en verzending

Na betaling van het restant van de offerte stuur ik het product naar u toe.

Op de website staan een aantal voorbeelden met richtprijzen. Neem gerust contact met me op voor vragen.